Adventure-dag i offpisten

Med fede, nye ski og dobbeltchecket sikkerhedsudstyr begav vi os med bjergguiden Patrick på vores første rigtige offpistetur. Vi var lidt nervøse for, hvordan det skulle gå, da vi både havde en snowboarder med og en, der aldrig rigtig havde kørt offpiste før. Vores bekymringer blev dog hurtigt gjort til skamme, da Patrick sørgede for at tilpasse dagens udfordringer til vores færdigheder. Vi startede med et par ture i sneen ved siden af pisten for lige at komme i gang, og derefter drog vi afsted mod Punta Indren, liften uden piste. På trods af en del blæst lykkedes det Patrick at finde rigtig god sne, og vi lærte en masse om både området, bjergene og skiløbet.

Adventure offpiste i Champoluc

Efter et ordentligt skud adrenalin i den begyndervenlige slugt Canale dell’Aquila, syntes vi, at vi havde fortjent en pause. Vi spiste frokost på Orestes Hütte, som ligger ude i offpisten i Gressoneydalen i 2.600 meters højde. Det er et virkelig smukt sted, hvor man kan få god mad og noget varmt at drikke – perfekt til at komme sig oven på et par hårde timer på ski. Den rolige atmosfære var i smuk kontrast til resten af den actionpackede dag. Her kunne vi nyde solen og den smukke udsigt over de storslåede bjerge.

Adventuredag i offpisten

Da vi havde fået pusten, var det tid til at spænde skistøvlerne igen, for dagen var ikke slut endnu! På vej tilbage fra Indren fandt vi flere stykker uberørt sne, hvor vi kunne teste vores nye offpistefærdigheder. Vi kørte hele eftermiddagen, til mælkesyren overtog vores ben, og vi besluttede os for at det måtte være tid til at runde dagen af på bedste afterski-manér.

Med store smil på ansigterne kunne vi ivrigt fortælle ugens gæster om turen – og anbefale dem at sørge for at gøre det samme, inden de skulle hjem!

Adventuredag i offpisten