Love is in the air

Valentinsdag bød på herligt vejr og masser af mennesker, der slet ikke var klar over, at det var kærlighedens dag. Men vi var alligevel fast besluttede på, at vi skulle ud og sprede glæde og kærlighed! I dagene op til arbejdede vi på vores ide og efter en hyggelig klippe-klistre-dag havde vi både røde hjerter og hvide snefnug klar til at pynte to gondoler i Ostafa-liften.

Med en hjelm fuld af slik, en hjelm fuld af samtaleemner til speeddating og en playliste med stemningsmusik var vi nu klar til at byde skiløbere velkommen i vores “Valentins-gondol”. Et stort hjerte prydede dørene, som de lettere forvirrede men også nysgerrige skiløbere skulle igennem for at komme ind i valentinskabinen.

Velentinsdag Champoluc

Skiftevis skulle man trække en seddel fra hjelmen, læse den højt og svare på den. Vi bød naturligvis på lidt godter undervejer, hvilket især børnene – men også de voksne – satte stor pris på. Mes musikken spillede i baggrunden, blev de forskellige samtaleemner mødt med grin og god stemning. Inden vi sagde tak for turen til vores gæster i gondolen, fik de lov til at skrive deres navne på de hjerter, der pyntede vinduerne. Alle gæster, der forlod liften, havde smil på læberne, så missionen må siges at være lykkedes!

Efter et par timer op og ned i liften var det tid til at pakke sammen, og vi var meget fornøjede over at have kunnet sprede både glæde og kærlighed til så mange skiløbere på kærlighedens dag!