Eventyret fortsætter i Champoluc

Solen og varmen er nu kommet til Champoluc, og de klare forårstegn gør det tydeligt, at sæsonen stille lakker mod enden. Heldigvis er den dog ikke helt slut endnu, og vi har fornøjelsen af at fortsætte et par uger endnu her i Champoluc. Tiden er gået virkelig hurtigt de seneste uger, og vi har netop sagt farvel til vores kollega og ven Frederik, som nu er rejst hjem. Så vi er nu tre slopeguider tilbage hernede til at nyde den sidste tid.

Offpiste i Champoluc

Den seneste uge har budt på en tur til solirge Cervinia, en lærerig vinsmagning og en spændende oplevelse i det italienske køkken for at lære at lave rigtig pasta. Og som prikken over I’et har vi også været en tur ud at gå randonnee og udforske, hvad Monterosa har at byde på ved siden af pisterne.

Offpiste i Champoluc

Vi tog lifterne op til toppen i Champoluc og kørte det første stykke ned ad pisten for derefter at bevæge os ud i offpisten. Vi skråede væk fra pisten og menneskene – og ud mod det uberørte, hvide snelandskab i det blændende solskinsvejr. Snart var det tid til at spænde skind under skiene, så vi kunne bevæge os op ad bjergsiden. Efter næsten to timers hårdt arbejde nåede vi toppen. Vi fandt et godt sted at slå os ned og kunne nyde en velfortjent sandwich med udsigt over de majestætiske alpetoppe omkring os.

Offpiste i Champoluc

Herefter var det tid til anden halvleg, nemlig turen ned ad bjerget i den herlige, bløde forårssne. Solen skinnede os i ansigtet hele vejen ned, og det var en herlig lang tur i den uberørte sne. Vi havde alle store smil på læberne resten af dagen. Sikke en dag!