På eventyr uden ski

Vi har efterhånden fortalt om meget af det, Champoluc har at byde på, når det kommer til skiløb. Men byen byder altså også på aktiviteter for de eventyrlystne, som ikke indebærer ski og sne. Forleden fandt vi derfor vores indre legebarn frem, da vi tog på tur til Champolucs adventurepark for at klatre i træer.

Eventyr uden ski i Champoluc

Efter alle havde fået sikkerhedsudstyr, sele og hjelm på, var vi klar til dagens eventyr. Vi havde fået en gennemgang af konceptet og havde allerede helt styr på, hvordan vi skulle klikke karabinhagerne på og af rundt på banen – så vi var klar til at komme i gang! En ad gangen klatrede vi rundt over de forskellige forhindringer, trapper og gangbroer blandt trætoppene. I starten var det en smule nervepirrende at klatre rundt deroppe og holde styr på karabinhager og sikkerhedsliner, men der gik ikke længe, før vi kom ind i rytmen. Det var både sjovt og udfordrende, og efter et par ture rundt var vi endelig klar til at prøve kræfter med den store bane!

Vi startede med at klatre op af en lange rebstige, så vi kunne komme højt op. En efter en klarede vi os alle igennem forhindring efter forhindring, mens adrenalinen pumpede rundt i vores kroppe. Vi besejrede balanceliner, gangbroer, stiger og lianer. Og ikke mindst den nok sjoveste af forhindringerne, som vidst var favoritten blandt de fleste, ziplinen henover Pistone del Bosco-pisten!

Eventyr uden ski i Champoluc

Efter et par timer blandt trætoppene, højt over jorden, havde vi alle gennemført dagens udfordring, og nu var det slut med at lege Tarzan for denne gang. Herefter stod den på en velfortjent frokost inden hjemturen efter en spændende og anderledes formiddag.